Kankaapään Katsastuspalvelu

Toivotamme autoilijat tervetulleeksi uuteen yksityiseen katsastusasemaan Kankaanpäässä. Palvelemme kaikkeen auton katsastukseen, rekisteröintiin ja vakuuttamiseen liittyvissä asioissa.
Vaikka Kankaanpään Katsastuspalvelu on nuori iältään on sen henkilökunnalla katsastuskokemusta jo vuodesta 1985 lähtien. Vahva kokemus ja uudet nykyaikaiset toimitilat luovat puitteet hyvälle palvelulle.

Toiminta-ajatuksena onkin palvella Kankaanpään ja lähiseudun autoilijoita parhaalla tavalla. Uskomme, että katsastuskokemus voi olla miellyttävä ja joustava kokemus. Aja meille ja istahda kahville. Me hoidamme loput.

Toimipaikkamme on Kankaanpäässä Myllymäessä, Haanpäänkatu 9. Jos tulet keskustan suunnasta niin käänny vasemmalle heti Expertin jälkeen.
Palvelemme vuoden jokaisena arkipäivänä klo 9 - 17. Voit tulla katsastukseen aikaa varaamatta tai tee varaus numerosta (02) 572 2450.

Palveluumme kuuluvat mm: katsastukset, rekisteröinnit, vakuutukset, siirtoluvat sekä ajoneuvojen liikenteeseen käyttöönotot ja käytöstä poistot.